Archive for ‘Portfolio Category’ :

College van Rijksadviseurs

Content management & nieuwsbrieven

Het College van Rijksadviseurs adviseert het rijk gevraagd en ongevraagd over ruimtelijke kwaliteit. Over de urgente thema’s van nu: van transformatie, mobiliteit en de complete stad tot een betere delta en de energietransitie. Sinds januari 2015 is er een compleet nieuw online platform met nieuws, publicaties en adviezen gelanceerd. Voor het CRa verzorg ik het plaatsen van content op de website en de maandelijkse nieuwsbrieven.

Opdrachtgever: De Redactie
Website: www.collegevanrijksadviseurs.nl

May 15, 2015

0

Wintersport Magazine

Tekstproducties & content management

Voor Wintersport Magazine, een uitgave van de Nederlandse Ski Vereniging, verzorg ik al een aantal winterseizoenen redactionele werkzaamheden, waaronder de creatie van inspiratie artikels. Daarnaast verzorg ik de tekst van bijlages als het programmaboekje van de Olympische Winterspelen, de Zwitserland Special en de Tirol Special. Winter 2014 heeft de NSkiV de Wintersport App gelanceerd met nieuws, artikels en bestemmingen. Ik heb bijgedragen aan het plaatsen van de content in de app.

Opdrachtgever: Nederlandse Ski Vereniging
Website: www.wintersport.nl

July 24, 2014

0

ANVS

Content management & communicatie

De Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS) ziet er op toe dat de nucleaire veiligheid en stralingsbescherming in Nederland voldoen aan de hoogste eisen. De ANVS stelt daarvoor regels op, verleent vergunningen, ziet toe op de naleving daarvan en kan handhavend optreden. Door de vorming van de ANVS in 2015 zijn kennis en expertise gebundeld die nodig is om deze taken uit te voeren. Voor het ANVS verzorg ik het schrijven, redigeren en plaatsen van content op de website en het Intranet en deel ik mijn kennis op het gebied van (nieuwe) communicatie strategieën.

Opdrachtgever: De Redactie
Website: www.autoriteitnvs.nl

January 25, 2016

0

Skiinfo.nl

Tekstproducties

Skiinfo.nl biedt het laatste nieuws over bestemmingen, sneeuwhoogtes en het up to date weerbericht van skigebieden. Sinds 2012 schrijf ik ieder winterseizoen inspirerende artikels voor de website en met regelmaat ga ik mee op een persreis om unieke bestemmingen te ontdekken.

Opdrachtgever: Skiinfo
Website: www.skiinfo.nl

May 15, 2015

0

SDU Juridische Opleidingen

Cursus brieven & redigeren catalogus

Het SDU biedt Juridische Opleidingen voor advocaten en juristen. Ik heb de uitnodigingen geschreven die wekelijks naar de cursisten zijn gestuurd per post. In 2014 heeft het SDU een catalogus met het volledige cursusaanbod uitgegeven, welke ik heb geredigeerd.

Opdrachtgever: SDU Juridische Opleidingen
Website: www.sdujuridischeopleidingen.nl

July 24, 2014

0