Archive for ‘Portfolio Category’ :

Bike MOTION Benelux 2015 & 2016

Bike MOTION Benelux is de fietsbeurs voor sportieve fietsers. Gedurende een lang weekend kunnen fietsliefhebbers in de hallen van de Jaarbeurs de nieuwste collecties van de aanwezige merken bewonderen en zelf fietsen op de testparcours. Voor deze fietsbeurs heb ik contentcreatie verzorgd voor de website & nieuwsbrieven evenals het ontwikkelen en uitvoeren van de social media strategie. Daarnaast heb ik projectbegeleiding gedaan voor een videoproductie en ben ik aanwezig geweest tijdens de beursdagen voor communicatie activiteiten.

Opdrachtgever: Jaarbeurs
Website: www.bikemotionbenelux.nl

October 13, 2015

0

Fietscontent

Two entrepreneurs, one great passion: cycling.

Fietscontent is ontstaan vanuit een passie voor fietsen. Daniël Coutinho, onafhankelijk tweewielerspecialist, heeft de ambitie voor iedere fietser de perfecte fiets te vinden. Fiets contént, ofwel met een grote glimlach. Micaela Romani verzorgt vanuit haar communicatiebureau fietsgerelateerde content: online communicatie voor de fietsenbranche.

In de zomer van 2017 hebben we het idee naar elkaar uitgesproken dat we graag de fietsenbranche samen willen bedienen door onze krachten te bundelen. In de praktijk doen we dat al een tijdje. Van technische vragen die aan de keukentafel worden beantwoord door Daniël tot tekstproductiewerkzaamheden die Micaela op zich neemt. Twee ondernemende fietsfanaten die de kennis en ervaring in huis hebben om zowel individueel als gezamenlijk de fietsenbranche te bedienen.

Kijk op www.fietscontent.nl voor meer >

September 13, 2017

0

Wintersport Magazine

Tekstproducties & content management

Voor Wintersport Magazine, een uitgave van de Nederlandse Ski Vereniging, verzorg ik al een aantal winterseizoenen redactionele werkzaamheden, waaronder de creatie van inspiratie artikels. Daarnaast verzorg ik de tekst van bijlages als het programmaboekje van de Olympische Winterspelen, de Zwitserland Special en de Tirol Special. Winter 2014 heeft de NSkiV de Wintersport App gelanceerd met nieuws, artikels en bestemmingen. Ik heb bijgedragen aan het plaatsen van de content in de app.

Opdrachtgever: Nederlandse Ski Vereniging
Website: www.wintersport.nl

July 24, 2014

0

A-Way Events & Wellness

Tekstredactie

A-Way Events heeft als doel mensen te laten ervaren dat bewegen leuk, stress-verlagend en gezond is. De filosofie hierachter is dat wie verantwoord met zijn/haar lichaam omgaat, met meer energie in het leven staat. Door een goede houding, regelmatige lichaamsbeweging, een verantwoord dieet en door het maken van veel plezier, verminder je stress en fysieke klachten. Dit is terug te vinden in alle activiteiten, vergaderbreaks, teambuilding dagen en vitaliteitsprogramma’s. Sinds december 2015 redigeer en herschrijf ik (web)teksten voor A-Way Events & Wellness.

Opdrachtgever: A-Way Events
Website: www.a-wayevents.nl

January 25, 2016

0

SDU Juridische Opleidingen

Cursus brieven & redigeren catalogus

Het SDU biedt Juridische Opleidingen voor advocaten en juristen. Ik heb de uitnodigingen geschreven die wekelijks naar de cursisten zijn gestuurd per post. In 2014 heeft het SDU een catalogus met het volledige cursusaanbod uitgegeven, welke ik heb geredigeerd.

Opdrachtgever: SDU Juridische Opleidingen
Website: www.sdujuridischeopleidingen.nl

July 24, 2014

0