Archive for ‘Portfolio Category’ :

Bike MOTION Benelux 2015 & 2016

Bike MOTION Benelux is de fietsbeurs voor sportieve fietsers. Gedurende een lang weekend kunnen fietsliefhebbers in de hallen van de Jaarbeurs de nieuwste collecties van de aanwezige merken bewonderen en zelf fietsen op de testparcours. Voor deze fietsbeurs heb ik contentcreatie verzorgd voor de website & nieuwsbrieven evenals het ontwikkelen en uitvoeren van de social media strategie. Daarnaast heb ik projectbegeleiding gedaan voor een videoproductie en ben ik aanwezig geweest tijdens de beursdagen voor communicatie activiteiten.

Opdrachtgever: Jaarbeurs
Website: www.bikemotionbenelux.nl

October 13, 2015

0

Fietscontent

Two entrepreneurs, one great passion: cycling.

Fietscontent is ontstaan vanuit een passie voor fietsen. Daniël Coutinho, onafhankelijk tweewielerspecialist, heeft de ambitie voor iedere fietser de perfecte fiets te vinden. Fiets contént, ofwel met een grote glimlach. Micaela Romani verzorgt vanuit haar communicatiebureau fietsgerelateerde content: online communicatie voor de fietsenbranche.

In de zomer van 2017 hebben we het idee naar elkaar uitgesproken dat we graag de fietsenbranche samen willen bedienen door onze krachten te bundelen. In de praktijk doen we dat al een tijdje. Van technische vragen die aan de keukentafel worden beantwoord door Daniël tot tekstproductiewerkzaamheden die Micaela op zich neemt. Twee ondernemende fietsfanaten die de kennis en ervaring in huis hebben om zowel individueel als gezamenlijk de fietsenbranche te bedienen.

Kijk op www.fietscontent.nl voor meer >

September 13, 2017

0

Stichting Marketing Haagse Binnenstad

De Stichting Marketing Haagse Binnenstad is een publiek private organisatie ter promotie van de Haagse binnenstad. Voor de stichting richt ik mij sinds april 2017 op contentmanagement, PR- en communicatiewerkzaamheden. Belangrijk onderdeel van de opdracht is de communicatie rondom de ShoppingNight Den Haag 2017.

Opdrachtgever: Stichting Marketing Haagse Binnenstad
Website: www.binnenstaddenhaag.com

April 15, 2017

0

Bike Festival Flevoland

PR & media

Mountaindijken maakte in 2015 haar introductie in Nederland tijdens het Bike Festival Flevoland. Het doel: met de mountainbike op én over de hoogste dijken! In Flevoland is in de zomer van 2015 het concept gelanceerd en begonnen met de aanleg van een testparcours over de dijk. De jaren daarna wordt de mountaindijk-route verder uitgebouwd en aangesloten op het bestaande netwerk aan mountainbike routes in Flevoland. Voor de organisatie van het Bike Festival werkte ik in 2015 aan de social media strategie en PR van het festival. In 2016 zet de organisatie mijn kennis nogmaals in.

Opdrachtgever: Bike Festival Flevoland
Website: www.bikefestival-flevoland.nl

January 25, 2016

0

Plastic in my water

PR & media

Allard Faas werkt in de lente van 2015 aan zijn documentaire “Plastic in my water”. Een filmvertoning die mensen aan het denken moet gaan zetten over het wereldwijde plastic probleem. Een crowdfunding project is gelanceerd om te zorgen voor de financiering van de laatste loodjes, zodat de eerste filmvertoning gerealiseerd kan worden einde zomer. Om aandacht te vragen voor het plastic probleem en de realisatie van de documentaire evenals kenbaarheid te geven aan de crowdfunding actie, heb ik mij ingezet voor free publicity.

Opdrachtgever: Huis van Beeld
Website: plasticinmywater

 

 

 

May 15, 2015

0

Innsbruck Tourismus

PR & Communicatie in Nederland

Innsbruck Tourismus met haar omliggende vakantiedorpen biedt zowel ‘s zomers als ‘s winters tal van sportieve, ontspannende en culturele activiteiten. De unieke combinatie van de berggebieden nabij de stad maakt dit tot de ideale bestemming voor een city trip, een wintersport of een zomervakantie in de bergen. Voor Innsbruck Tourismus werk in sinds 2013 aan tekstvertalingen, producties en publicaties op mountainpublicity.nl. Daarnaast verzorg ik de PR en communicatie in Nederland.

Opdrachtgever: Innsbruck Tourismus
Website: www.innsbruck.info

January 25, 2016

0