Archive for ‘Portfolio Category’ :

BeautyCycling

Eigen label: content creatie, digitaal magazine & fietsclinics

BeautyCycling is een online platform gelanceerd in 2011 en voorziet vrouwen van tips & adviezen op het gebied van (race)fietsen. In augustus 2012 heb ik het draaiboek voor de “basisclinic racefietsen” in uitvoering gebracht en sindsdien geef ik iedere zomer fietsclinics voor vrouwen en begeleid ik groepen dames tijdens dagtochten. Het aanbod is inmiddels uitgebreid met workshops pech onderweg en onderhoud speciaal voor vrouwen.

Naast de routes, tips en adviezen die op de website te vinden zijn, heb ik een eigen digitaal magazine gelanceerd. De eerste editie verscheen in de herfst van 2014 gevolgd door de lente editie in februari 2015. Het BeautyCycling Magazine is een digitale uitgave via ISSUU. De tekst en fotografie komen volledig uit mijn handen.

Website: www.beautycycling.nl

 

July 24, 2014

0

Nieuws uit de bergen

Eigen label: ontwerp huisstijl, content creatie & social media

Mountain Publicity is een online magazine met nieuws uit de bergen. De artikels zijn ingedeeld in verschillende categorieën: snowsport, biking, hiking, travel, city, events… Partners van Mountain Publicity zijn onder andere het Oostenrijkse Innsbruck en haar vakantiedorpen en het Zwitserse Engadin Scuol Samnuan Val Mustair.

October 9, 2014

0