Archive for ‘Portfolio Category’ :

Fietscontent

Two entrepreneurs, one great passion: cycling.

Fietscontent is ontstaan vanuit een passie voor fietsen. Daniël Coutinho, onafhankelijk tweewielerspecialist, heeft de ambitie voor iedere fietser de perfecte fiets te vinden. Fiets contént, ofwel met een grote glimlach. Micaela Romani verzorgt vanuit haar communicatiebureau fietsgerelateerde content: online communicatie voor de fietsenbranche.

In de zomer van 2017 hebben we het idee naar elkaar uitgesproken dat we graag de fietsenbranche samen willen bedienen door onze krachten te bundelen. In de praktijk doen we dat al een tijdje. Van technische vragen die aan de keukentafel worden beantwoord door Daniël tot tekstproductiewerkzaamheden die Micaela op zich neemt. Twee ondernemende fietsfanaten die de kennis en ervaring in huis hebben om zowel individueel als gezamenlijk de fietsenbranche te bedienen.

Kijk op www.fietscontent.nl voor meer >

September 13, 2017

0

Stichting Marketing Haagse Binnenstad

De Stichting Marketing Haagse Binnenstad is een publiek private organisatie ter promotie van de Haagse binnenstad. Voor de stichting richt ik mij sinds april 2017 op contentmanagement, PR- en communicatiewerkzaamheden. Belangrijk onderdeel van de opdracht is de communicatie rondom de ShoppingNight Den Haag 2017.

Opdrachtgever: Stichting Marketing Haagse Binnenstad
Website: www.binnenstaddenhaag.com

April 15, 2017

0

Stichting De Noordzee

Stichting De Noordzee is al 35 jaar dé organisatie als het gaat om bescherming en duurzaam gebruik van de Noordzee. De focus is ingedeeld in vier doelen: Beschermde natuur, Schone zee, Duurzame visserij en Natuurvriendelijke energie. Samen met anderen werkt Stichting De Noordzee aan het oplossen van de grootste milieu-uitdagingen op de Noordzee.

Als interim (online) communicatiemedewerker tijdens een zwangerschapsverlof zette ik mij van juni 2016 t/m maart 2017 in voor de communicatie en promotie van de Boskalis Beach Cleanup Tour campagne en de algemene communicatie van Stichting De Noordzee.

Bedrijf: Stichting De Noordzee
Website: www.noordzee.nl / www.beachcleanuptour.nl

November 11, 2016

0

The North Face Speaker Series

In november 2011 en 2012 ben ik op tournee geweest met de bergbeklimmers van het The North Face team. Deze wereldwijd bekende bergbeklimmers hebben hun verhaal gedeeld op het podium tijdens de “Speaker Series”. De shows vonden plaats in grote theaters in onderstaande steden. Met mijn talenkennis en organisatietalent heb ik de communicatie op locatie verzorgd in de verschillende theaters en samen met het team hebben wij het evenement in goede banen geleid.

2011: Shows in Turijn, Barcelona, München, Moskou en Londen met Simone Moro, Denis Urubko en Cory Richards.
2012: Shows in Milaan, Barcelona en Londen met Simone Moro, Hervé Barmasse en Conrad Anker.

Opdrachtgever: Moving Adventures Medien GmbH
Website: www.thenorthface.com

May 3, 2016

0

European Outdoor Film Tour (EOFT)

In oktober 2010, 2011 en 2012 ben ik met dé outdoor film van het jaar (EOFT) op tournee geweest en heb ik gewerkt aan projectmanagement. De filmvertoningen vonden plaats in Nederland, België, Luxemburg en Italië. Ik heb de shows gepresenteerd in de theaters in het Nederlands, Frans en Italiaans.

Opdrachtgever: Moving Adventures Medien GmbH
Website: www.eoft.eu

May 3, 2016

0